Mat


The Scotsman åpnet sine dører i 1974, da noen så et behov for et alt-i-ett utested i hovedstaden. Når navnet så var valgt, måtte det importeres skotsk whisky og øl, så vel som skotske mattrender, skotsk feststemning og ikke minst skotsk sportsentusiasme. Det hele har med tiden blitt mer europeisk orientert, med et til enhver tid oppdatert utvalg av rom, gin, akevitt og øl. Vi skifter også vår matmeny jevnlig. Det er med stolthet vi i dag kan kalle oss en av Oslos mest kjente puber.


Kjøkkenet

Kokkene våre utgjør selve ryggraden i The Scotsman. Tilsammen har de over 50 års erfaring innenfor ulike mattradisjoner. Kjøkkenet jobber kontinuerlig med å utvikle vårt matkonsept og lage menyer som baserer seg på sesongens råvarer og øl-utvalget bak baren. Det er alltid spennende å se hva de finner på.

Menyen

Kjøkkensjefens visjon for The Scotsman, er at vi skal ha Oslos beste gastropub-mat. Bak rettene våre ligger mye research (les: spising), på fjerne og nære spisesteder, inspirasjon fra ulike matkulturer samt lang erfaring og mye fagkunnskap. Maten vi serverer er hovedsakelig basert på en blanding av mattradisjoner fra Engelsk pub, Amerikansk Diner, og det skandinaviske kjøkken. Disse tre matstilene er alltid representert på en eller annen måte i våre menyer.
Vi bruker sesongbaserte, kortreiste råvarer så langt det er mulig, da vi mener det er viktig å støtte opp om små lokale produsenter. Så har vi jo også råvarer i verdensklasse her hjemme i Norge. Ta en titt på menyen vår nedenfor…


reservasjon_illu-1

Reservasjon

Lunsj & middag

Klikk her

store_arrangementer

Stort Arrangement?

Trenger du plass for opp til 250 mennesker?

Klikk her