The Event Room – Selskapslokalet


Fester & Arrangementer


 • Det perfekte selskapslokalet for større selskap, møter og eventer. Privat rom med moderne teknisk utstyr midt på Karl Johan for inntil 140 personer. Alt av tilkoblingsmuligheter og et state-of-the-art lydsystem er tilgjengelig, i tillegg til privat uteservering og separat inngang.

  Det gamle Rikstotorommet ble renovert i januar 2016 og er i dag et lyst og flott selskapslokale. Her kan du ha sittende bankett for opp til 120 personer, eller stående passiar for opp til 160 personer. I dette lokalet arrangerer vi alt fra julebord til konferanser og bursdager.

  Eventlokalet er helt privat. Det er adgang til egne toaletter, egen uteservering for røykere og andre som trenger luft, i tillegg til egen bar med alle fasiliteter.

 • Det er i tillegg mulig å få egen privat inngang, slik at selskapet er fullstendig avskåret fra resten av huset. Om ønskelig, er det også mulig å åpne opp for adkomst til klubben i etasjen under, eller puben i første etasje. Har du et stort event kan vi enkelt gjøre det til en toetasjes affære.

  Etasjen er utstyrt med det siste innen lydanlegg, touchskjermer, prosjektorer, lerret, Wi-Fi, tilgang til vår Spotify, lysanlegg og mikrofoner. Alt er inkludert i leien av rommet.

  Er du interessert i å leie selskapslokalet til ditt neste event kan du kontakte oss her.


 • The Event Room
 • event-room-slider-1
 • event-slider-1
 • event-room-slider-3

The Basement

Sports & Shuffleboard


Pubmat, stort utvalg av øl, shuffleboards og ni sports TV…

Les mer

The Pub

Live Musikk & Øl


Vi har livemusikk fra tirsdag til lørdag hver uke, fantastisk gastropubmat…

Les mer

The Club

Cocktails, Dans & DJs


I nyoppussede lokaler huser vi en av Oslos hotteste klubber med…

Les mer

Bursdagpakker

Bestille din lukket selskap

Klikk her!

Stort arrangement?

Trenger du plass til mange? (Opp til 250 pers)

Klikk her!