Geir Rønning

Geir Rønning // 25-29. feb

Gå ikke glipp av Geir Rønning, en opplevelse!

Geir Rønning er født og oppvokst i Ålesund. Med sitt enorme fotball talent ble han fort pisket opp mot uante høyder i lille Ålesund han kom så langt til å spille på Ålesunds A lag i 1 divisjon, før musikkinteressen sendte ham ut i artistlivet.

Han var vokalist i et av sunnmøres mest populære band «Haft Band» i flere år og ble nr.2 i norgesmesterskapet i rock i 1983 med dette bandet.

Etter en noe turbulent tid i Ålesund satte han kursen mot utlandet og nye oppgaver. Geir reiste til Sverige og bosatte seg der han arbeidet målbevisst for å leve av musikken og gjorde etter hvert stor suksess også der. Han knyttet også kontakt med den verdens kjente supergruppen TOTO. Og var i en periode vurdert som vokalist i bandet. Dette ble ikke noe av men det gode vennskapet fortsatte og Geir fikk dra nytte av deres enorme erfaring og status til innspilling av egne prosjekter. Han gav ut en plate etter en enorm grand prix suksess i norge med hitmelodien «uten dè». Platen lå i vannskorpa til å ta av men dalte ned da radiospillingen avtok.

Han har senere flyttet til Finland hvor han nå bor,og har sin base for sine turneer rundt om i norden. Geir er velsignet med en enorm stemmeprakt og en utstråling andre bare kan drømme om. I tillegg er han en kløpper på gitar og en meget hyggelig og lett omgjengelig person.

Live musikk på Karl Johans gate, Oslo. Gratis inngang som alltid! (Tirsdag 22:00-01:00,  onsdag – lørdag 22:45 – 03:00)