Alex & Pete – Oslo Gutta!

Først livemusikk i 2021. Velkommen tilbake Alex & Pete! 
Show times: 16 & 17. juli kl. 19:00 – 23:00

Om Alex & Pete

Alex & Pete kommer tilbake til The Scotsman og vi gleder oss MASSE! Den oslobaserte duoen Alex & Pete så dagens lys på jam på Josefines vertshus i Oslo da de gjorde sin versjon av Hoffmaestros «Highwayman». Duoen består av Alexander på gitar og vokal, og Petter på vokal. De to kompisene har spilt sammen i ca 6 år og de har for det meste jobbet med å lage originale covere av kjente og ukjente låter, men har også begynt å arbeide med eget materiale.

Foto: Nina Krømer

Musikken til Alex&Pete har base i pop, men springer ut i diverse andre sjangere i tillegg. Stemmene til gutta er ulike, men samkjørte og dynamiske, og harmonerer på en helt egen måte. Alexander har bakgrunn fra musikklinja på Foss vgs og et år på musikklinja på NISS. Petter debuterte musikalsk i duoen da den ble til i 2014. Det var først da begge begynte å spille gitar at de fant ut at de skulle prøve å gjøre noe sammen. Jamscenen på Josefines Vertshus ble deres første opptreden som duo. Etter gode tilbakemeldinger fikk de en boost som gjorde at de vendte tilbake uke etter uke, noe som genererte spillejobber som til slutt har ført dem dit de er i dag, som eventmusikere.

Med erfaring fra mange forskjellige scener og eventer, alt i fra intime hjemmekonserter med 10 tilskuere til utesteder i Oslo, brylluper, stort event i London for Visma med 2000 i publikum, til konserter på Musikkfest Oslo, har de opparbeidet seg godt med erfaring på scenen. Målet for duoen er alltid å lage god stemning og underholdning for de som hører på.