Mat


Klikk her for å se drikkemenyen vår!

Kokkene våre utgjør selve ryggraden i The Scotsman. Tilsammen har de over 50 års erfaring innenfor ulike mattradisjoner. Kjøkkenet jobber kontinuerlig med å utvikle vårt matkonsept og lage menyer som baserer seg på sesongens råvarer og øl-utvalget bak baren. Det er alltid spennende å se hva de finner på.

Kjøkkensjefens visjon for The Scotsman, er at vi skal ha Oslos beste gastropub-mat. Bak rettene våre ligger mye research (les: spising), på fjerne og nære spisesteder, inspirasjon fra ulike matkulturer samt lang erfaring og mye fagkunnskap. Maten vi serverer er hovedsakelig basert på en blanding av mattradisjoner fra Engelsk pub, Amerikansk Diner, og det skandinaviske kjøkken. Disse tre matstilene er alltid representert på en eller annen måte i våre menyer.

Vi bruker sesongbaserte, kortreiste råvarer så langt det er mulig, da vi mener det er viktig å støtte opp om små lokale produsenter. Så har vi jo også råvarer i verdensklasse her hjemme i Norge. Ta en titt på menyen vår nedenfor…reservasjon_illu-1

Reservasjon

Lunsj & middag

Klikk her

store_arrangementer

Stort Arrangement?

Trenger du plass for opp til 250 mennesker?

Klikk her