Meny

Bilde av en kokk som holder en deilig burger med hendene på The Scotsman.
Bilde av en kokk som holder en deilig burger med hendene på The Scotsman.

Mat & drikke

Kjøkkenet

Kokkene våre utgjør selve ryggraden i The Scotsman. Tilsammen har de over 50 års erfaring innenfor ulike mattradisjoner. Kjøkkensjefens visjon for The Scotsman, er at vi skal ha Oslos beste gastropub-mat. Bak rettene våre ligger mye research (les: spising), på fjerne og nære spisesteder, inspirasjon fra ulike matkulturer samt lang erfaring og mye fagkunnskap.

Drikkemeny

Våre kunnskapsrike bartendere bruker mye tid på smaking og er godt trente i ølfaget. Vårt rike ølutvalg bør dermed ha noe for enhver gane. Det er særlig viktig for oss å støtte lokale bryggerier. Med 20 ulike ølsorter på fat I hovedbaren, kan man godt si at vi har et bredt utvalg for de som vil prøve noe nytt. Seks av tappene er forbeholdt mikrobryggerier, og vi skifter ut disse månedlig. Tanken er at det skal være noe her for enhver smak.

Beers

Menyen laster