The ScotsmanThe Scotsman åpnet sine dører i 1974, da noen så et behov for et alt-i-ett utested i hovedstaden. Når navnet så var valgt, måtte det importeres skotsk whisky og øl, så vel som skotske mattrender, skotsk feststemning og ikke minst skotsk sportsentusiasme. Det hele har med tiden blitt mer europeisk orientert, med til enhver tid et oppdatert utvalg av rom, gin, akevitt og øl. Vi skifter også vår matmeny jevnlig. Det er med stolthet vi i dag kan kalle oss en av Oslos mest kjente puber.

Vi har fire forskjellige etasjer som alle individuelt tilbyr noe for enhver smak, og til sammen utgjør en uslåelig pakke! En større renovering i 2013 bidro til at The Scotsman rykket frem til å være en av de mest ikoniske bygningene i Oslo.


The Basement


Kjelleren , som opprinnelig var en biffrestaurant, er i dag et koselig og uhøytidelig publokale. Her spiller husets DJ musikk du liker, når det ikke er sport på skjermene. Prøv noen av våre mange spesialøl fra den vide verden, eller noen av våre signaturdrinker på rom og whisky.

For mer info se her

The Pub


Puben er hovedattraksjonen for de fleste av våre gjester. Hos oss ønskes stamgjester og turister fra inn- og utland velkommen på daglig basis. Her kan du nyte noe fra vår fantastiske drikkemeny, i sjarmerende skotskinspirerte lokaler, midt på Karl Johan. Vi har spesialisert oss på øl, whisky og pubmat, så du bør finne nok på menyen til å underholde deg i lang tid.

For mer info se her

The Club


Nattklubben i Karl Johansgate 17, har eksistert i mange ulike former. The Scotsman overtok lokalene en gang på åttitallet, og kan i dag skryte av å huse noen av Norges største DJ-navn. The Club har et superkult dansegulv, VIP-bord og en fantastisk cocktailmeny. Pass på å legge turen innom når du er i Oslo.

For mer info se her

The Event Room


Eventlokalet er vårt nyeste tilskudd i øverste etasje (vi har faktisk hele fire etasjer). Travsportentusiaster vil huske dette rommet som “Rikstoto-avdelingen”, noe det også var inntil nylig. Mye penger er nok vunnet og tapt her opp igjennom årene. I dag er det gamle veddeløpsrommet omgjort til et multifunksjonelt eventlokale som kan brukes til det meste av private arrangementer.

For mer info se her


live-music

Hva skjer?

Full musikkoversikt ser du her!

Klikk her

brain

The Quiz

Hver torsdag kl. 18.00

Klikk her

Redarmy_oslo_med-hvit

Red Army

Supportere i Oslo

Klikk her

scuffleboard

Shuffleboard

Bestill bord her

Klikk her