Shuffleboards på Scotsman

Bilde av scoretavla til shuffleboard på Scotsman
Bilde av scoretavla til shuffleboard på Scotsman

Shuffleboards på Scotsman

Da shuffleboard nærmest har blitt en nasjonal pubsport i Norge, er det bare rett og rimelig at vi har anskaffet to profesjonelle europamesterskapsbord som kan bookes eller brukes ved drop-in.

Book shuffleboards

Shuffleboard er utrolig gøy å spille med venner og kolleger, og passer best for 2-8 personer per bord. Dere kan spille for moro skyld eller arrangere en liten turnering hvis dere er klare for litt konkurranse. Spør gjerne bartenderen om reglene, dersom det er første gang du spiller.

 

Hyggelig atmosfære

I kjellerpuben finner du alt du trenger for en perfekt utekveld I Oslo – god pubmat, stort utvalg av øl, gin og rom, shuffleboards, ni femtitommers TV-skjermer med alt av sport og en dedikert bartender og DJ som sørger for musikken.

I ukedagene kan du høre på husets DJ eller få med deg de største sportsbegivenhetene på våre storskjermer.

Benytt gjerne anledningen til å smake på noe fra vårt spennende utvalg av øl, håndplukket fra hele verden. Eller en av våre klassiske signaturcocktails, tilberedt med kjærlighet. I helgene forvandles kjelleren til en funky danseplass der du kan slå deg løs, eller bare sitte og nyte atmosfæren.