Take the Stage / Open Auditions

Every great musician had to start somewhere…🎤

Er DU det nye musikalske stjerneskuddet vi er på jakt etter?

The Scotsman – Oslo, Norges største og mest anerkjente pub, er stolt av å lansere ‘Take the Stage’ – et samarbeid med Flan Booking, et av Norges ledende bookingbyråer i sitt segment.

Hva er det?
‘Take the Stage’ er en musikkonkurranse på høyeste nivå hvor et fagpanel vil utpeke en vinner som får spillejobb på The Scotsman og mulighet for videre avtale med Flan Booking. Geir Rønning, kjent fra svenske Idol og Melodi Grand Prix i Norge og Finland, gjester panelet sammen med The Scotsman-leder Joachim Langebrekke, Flan-impresario Alf Aarseth, og Flan-konsulent/låtskriver Helene Opsahl Kjerstad.

Hvem leter vi etter?
Vi søker et musikalsk sceneinnslag med god underholdningsverdi. Vi ønsker velkommen et vidt spekter av bidrag. Det viktigste er at du/dere har bred appell, god formidlingsevne, og er flink til å engasjere publikum. Du/dere må kunne fremføre et set på minimum 20 minutter. Nedre aldersgrense for deltakere er 20 år.

Hvordan søker jeg?
Steg 1: Send inn ditt bidrag til booking@scotsman.no innen 12. Juni. Søknaden må inneholde en videosnutt som viser frem ditt sceneinnslag, samt et presseskriv og ett eller flere bilder. Disse må kunne brukes av oss til promotering.
Steg 2: Vi kontakter aktuelle kandidater innen 14. Juni og inviterer de på en live audition-runde foran publikum og fagpanel den 26. Juni på The Scotsman i Oslo. Finalister får reise + kost/losji dekket.
Steg 3: Fagpanelet velger ut en vinner som får spillejobb på The Scotsman etter avtalt hyre, samt vurdering for kontrakt med Flan Booking.

Tagg dine musikervenner og spre ordet om ‘Take the Stage’! Vi ser frem til å høre fra nettopp DEG!

Vi gleder oss! 😊😊😊