The Basement


Sports & Shuffleboard


I kjellerpuben finner du alt du trenger for en perfekt utekveld I Oslo; god pubmat, stort utvalg av øl, gin og rom, shuffleboards, ni femtitommers TV-skjermer med alt av sport og en dedikert bartender og DJ som sørger for musikken.

Kjelleren, som opprinnelig var en biffrestaurant, er i dag et sjarmfullt lokale med mange bruksområder. I ukedagene kan du høre på husets DJ eller få med deg de største sportsbegivenhetene på våre storskjermer. Benytt gjerne anledningen til å smake på noe fra vårt spennende øl-utvalg, håndplukket fra hele verden, eller en av våre klassiske signaturcocktails, tilberedt med kjærlighet. I helgene forvandles kjelleren til en funky danseplass der du kan slå deg løs, eller bare sitte og nyte atmosfæren.

Da shuffleboard nærmest har blitt en nasjonal pubsport i Norge, er det bare rett og rimelig at vi har anskaffet to profesjonelle europamesterskapsbord som kan bookes i forkant (send en booking forespørsel her), eller brukes ved drop-in. Spillet passer for alt fra to til tretti personer, og vi mener det er perfekt for en ”after work”, eller bare en annerledes kveld på byen. Spør gjerne bartenderen om reglene, dersom det er første gang du spiller.

  • Shuffleboard i kjelleren bar

The Pub

Live Musikk & Øl


Vi har livemusikk fra tirsdag til lørdag hver uke, fantastisk gastropubmat…

Les mer

The Club

Cocktails, Dans & DJs


I nyoppussede lokaler huser vi en av Oslos hotteste klubber…

Les mer

The Event Room

Fester & Arrangementer


Det perfekte lokalet for større selskap, møter og eventer…

Les her

scuffleboard

Shuffleboard

Bestill bord her

Klikk her

brain

The Quiz

Hver torsdag kl. 18.00

Klikk her

reservasjon_illu-1

Reservasjon

Lunsj & middag

Klikk her

live-music

Live musikk

Full musikkoversikt ser du her!

Klikk her