The Club


Cocktails, Dans & DJS


  • Nattklubben åpnet for første gang på åttitallet under navnet Broadway. Lokalene ble renovert i desember 2015, og i dag er det en moderne klubb og et perfekt sted for dansing, cocktails og party. Vi har plass til rundt 250 personer og når DJen starter showet klokken 23:00, blir det fort fullt på dansegulvet.

    På fredager og lørdager kan du slippe kø dersom du står på vår gjesteliste. Hvis du er ute for å feire noe spesielt eller bare har lyst til å gi deg selv en opplevelse, kan vi sy sammen en partypakke for deg og dine venner (VIP-området er åpent hver lørdag, og rommer opp til 50 personer).

  • Cocktailmenyen forandres med årstidene og hvilke eventer vi har fokus på. I tillegg har vi alltid dine klassiske favoritter på lur, og bartenderne står til din disposisjon for nye, spennende drinker.

    Vi arrangerer ofte temafester i klubben, som Halloween, nyttårsfeiring eller Valentines Day. Følg med på eventdelen på nettsiden vår eller følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert. For gjesteliste og info og priser på VIP, kontakt oss her. Aldersgrense 23 år.

  • The Club
  • The Club
  • Foto av bartender og cocktails
  • foto av nattklubben

The Basement

Sports & Shuffleboard


Pubmat, stort utvalg av øl, shuffleboards og ni sports TV…

Les mer

The Pub

Live Musikk & Øl


Vi har livemusikk fra tirsdag til lørdag hver uke…

Les mer

The Event Room

Fester & Arrangementer


Det perfekte lokalet for større selskap, møter og eventer…

Les mer

Club-VIP

V.I.P. Table Bookings

Guestlist or book a V.I.P. table here

Klikk her

bursdagsfest

Party Bookings

Celebrating your birthday? Book a party package with us!

Klikk her