The Event Room – Selskapslokalet


Fester & Arrangementer


 • Det perfekte selskapslokalet for større selskap, møter og eventer. Privat rom med moderne teknisk utstyr midt på Karl Johan for inntil 150 personer. Alt av tilkoblingsmuligheter og et state-of-the-art lydsystem er tilgjengelig, i tillegg til privat uteservering og separat inngang.

  Det gamle Rikstotorommet ble renovert i januar 2016 og er i dag et lyst og flott selskapslokale. Her kan du ha sittende bankett for opp til 100 personer, eller stående passiar for opp til 150 personer. I dette lokalet arrangerer vi alt fra julebord til konferanser og bursdager.

  Eventlokalet er helt privat. Det er adgang til egne toaletter, egen uteservering for røykere og andre som trenger luft, i tillegg til egen bar med alle fasiliteter.

 • Det er i tillegg mulig å få egen privat inngang, slik at selskapet er fullstendig avskåret fra resten av huset. Om ønskelig, er det også mulig å åpne opp for adkomst til klubben i etasjen under, eller puben i første etasje. Har du et stort event kan vi enkelt gjøre det til en toetasjes affære.

  Etasjen er utstyrt med det siste innen lydanlegg, touchskjermer, prosjektorer, lerret, Wi-Fi, tilgang til vår Spotify, lysanlegg og mikrofoner. Alt er inkludert i leien av rommet.

  Er du interessert i å leie selskapslokalet til ditt neste event kan du kontakte oss her.


 • event-slider-1
 • event-room-slider-3

The Basement

Sports & Shuffleboard


Pubmat, stort utvalg av øl, shuffleboards og ni sports TV…

Les mer

The Pub

Live Musikk & Øl


Vi har livemusikk fra tirsdag til lørdag hver uke, fantastisk gastropubmat…

Les mer

The Club

Cocktails, Dans & DJs


I nyoppussede lokaler huser vi en av Oslos hotteste klubber…

Les mer

bursdagsfest

Bursdagpakker

Bestille din lukket selskap

Klikk her

store_arrangementer

Stort Arrangement?

Trenger du plass for opp til 250 mennesker?

Klikk her