The Pub


Live Musikk & Øl


  • Puben vår er hovedattraksjonen for de fleste, og her har vi gjester fra hele verden hver dag. Plassert midt i paradegaten Karl Johan, har puben et sjarmerende skotskinspirert preg med et rikholdig barkart. Mat, whisky og øl er våre spesialiteter, og du finner mer enn nok på vår meny til å underholde deg en hel kveld.

    Vi har en sesongbasert matmeny, inspirert av skandinaviske smaker med en europeisk vri. Vi bruker lokale ingredienser så langt det er mulig, og som hovedstadens lokalpub , setter vi vår ære i å holde en høy standard på alt vi serverer.

  • I puben kan du også oppleve livemusikk hver uke fra tirsdag til lørdag, i form av den klassiske trubaduren. Her kan du slappe av på kvelden aafter-work. Trubadurene spiller fra kl. 23:00 (kl. 22:00 på tirsdager) til stengetid for de med lakenskrekk. Kombiner det med eksepsjonell pubmat og en god øl så har du oppskriften på en vellykket aften.

    I helgene sparkes det i gang fra kl 23:00 og trubaduren spiller mer up-beat musikk. Det er ikke uvanlig at stoler og bord må vike plassen for et midlertidig dansegulv etter hvert som stemningen stiger.

  • Puben
  • Puben Dekor
  • Puben Dekor

The Basement

Sports & Shuffleboard


Pubmat, stort utvalg av øl, shuffleboards og ni sports TV…

Les mer

The Club

Cocktails, Dans & DJs


I nyoppussede lokaler huser vi en av Oslos hotteste klubber…

Les mer

The Event Room

Fester & Arrangementer


Det perfekte lokalet for større selskap, møter og eventer…

Les mer

reservasjon_illu-1

Reservasjon

Lunsj & middag

Klikk her

brain

The Scotsman-Quiz

Hver torsdag kl 18.00 med vår quizmaster Harald

Klikk her