Laster Arrangementer

31-02

aug - sep

Livemusikk / Gorm Fest

Detaljer

The Scotsman Pub

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

31 aug - 02 sep. 22:00 - 02:00

Gorm Feste

Gorm har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og denne erfaringen har vært avgjørende for hans fokus på kvalitet, allsidighet og trøkk. Med et slikt utgangspunkt, og et utallig antall spillejobber, har Gorm opparbeidet seg et svært godt rykte.

Repertoarmessig er Gorm spisset mot ethvert publikum hvor allsang og høy partyfaktor står sentralt, men han stiller også gjerne opp til roligere arrangementer der taffelmusikk er mest aktuelt. Av norske artister kan nevnes: Jokke, Postgirobygget, Dum Dum Boys, Stage Dolls, The Kids, Marius Muller, Big Bang, Hellbillies, De Derre, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Jahn Teigen og Return. Utenlandske låter på repertoarte består av blant andre: AC/DC, Bon Jovi, Bryan Adams, Robbie Williams, Green Day, Oasis, Johnny Cash, U2, Dolly Parton, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Tom Petty og mye mye mer.

Gorms besetning består av akustisk gitar og vokal. Det vektlegges dynamikk i gitarspillingen på en måte som løfter refrengene betraktelig. Likevel er det kanskje det sterke fokuset på kommunikasjon med publikum som har vært avgjørende for Gorms suksess. Det legges stor vekt på å holde en god dialog med glimt i øyet, og å imøtekomme ønsker fra salen.

Del:
Copied to clipboard