Mat

Bilde av en kokk som holder en deilig burger med hendene på The Scotsman.
Bilde av en kokk som holder en deilig burger med hendene på The Scotsman.

Mat

Scotsman serverer Oslos beste gastropub-mat, inkludert saftige hamburgere laget av 100% norsk kjøtt, whiskey BBQ-variant, vegetariske alternativer, tradisjonell fish & chips, deilige snacks og mye mer, tilberedt av erfarne kokker som elsker god mat.

Gastropub mat

“Scotsman” er en pub og et spisested hvor gastropub-mat står i førersetet.

Vi er såpass opptatt av god mat på “Scotsman” at vi tillater oss å si at vi har Oslos beste gastropub-kjøkken. Kokkene våre utgjør selve ryggraden i “Scotsman”. Vi elsker gastropub-mat og med mer enn 45 års erfaring har vi blitt en av Oslos beste gastromat-puber. Vi serverer herlige, saftige hamburgere laget av 100% norsk kjøtt. Hamburgere som får tennene til å løpe løpsk og munnen til å fylles med vann. Med skotske aner er det naturlig at vi har whisky-BBQ-hamburger på menyen. Vi har selvsagt også plantebasert hamburger for de som vil ha en saftig vegetarburger. Med en stor forkjærlighet for Storbritannia har vi selvsagt fish & chips på menyen. Nasjonalretten og en trofast venn på alle britiske puber. Vår fish & chips lages på den tradisjonelle måten, med frityrstekte poteter, frityrstekt torsk og remulade. Deigen som omslutter fisken er laget på øldeig. Fish & chips er den ultimate snacksen og comfort food for sultne mager.

Uteservering

Med en gang sola titter frem, åpner vi opp vår hyggelige uteservering. Det er et perfekt sted å nyte årets første utepils i solen.

Uteserveringen har varmelamper, så her kan du sitte til langt på kveld og langt inn i høsten. Uteserveringen er det perfekte stedet å observere livet på Karl Johan. Her sitter du midt i den yrende Oslogryta. Skål!

Nytt av året: Scotsman har nå også fått en splitter ny uteservering! Vi har nå opptil 150 sitteplasser i løpet av sommer- og høstmånedene (eller så lenge været tillater det). Nyt stemningen utendørs mens du fortsatt kan glede deg over den samme legendariske atmosfæren og stilen til Scotsman, men med en moderne vri.

Matmenyen blir tilgjengelig i mars 2024.