Om oss

Bilde av bartender på The Scotsman bak baren.
Bilde av bartender på The Scotsman bak baren.

Om oss

The Scotsman er et pub- og restauranthus midt på Karl Johan i Oslo med fire avdelinger.
Vi åpnet våre dører i 1974, med fokus på skotsk whisky og øl, så vel som skotske mattrender, skotsk feststemning og ikke minst skotsk sportsentusiasme.

Historien

Noen så et behov for et alt-i-ett utested i hovedstaden, og slik ble The Scotsman til. Når navnet så var valgt, måtte det importeres skotske drikkevarer og mattrender. Det hele har med tiden blitt mer europeisk orientert, med til enhver tid et oppdatert utvalg av rom, gin, akevitt og øl. Vi skifter også vår matmeny jevnlig. Det er med stolthet vi i dag kan kalle oss en av Oslos mest kjente puber.

Vi har fire forskjellige etasjer som alle individuelt tilbyr noe for enhver smak, og til sammen utgjør en uslåelig pakke! En større renovering i 2013 bidro til at The Scotsman rykket frem til å være en av de mest ikoniske bygningene i Oslo.

Bilde av figurer som henger på veggen på The Scotsman.
Foto: Juan Peris Medel

Live musikk

Vi tilbyr live musikk hver uke, med noen av våre faste artister sammen med nye talenter fra hele verden. Artister fra Norge, Sverige, Danmark, USA og Storbritannia vet at scenen på The Scotsman alltid gir et stort show i byen, så vi har en fantastisk og variert musikkprofil.

Under koronaepidemien kan det foregå ulike tilpasninger slik at vi er sikre på at vi følger de gjeldende retningslinjene.

Shuffleboards

I kjelleren har vi en dedikert Ølstue med en varm og livlig atmosfære. Her tilbyr vi førsteklasses drikkealternativer, shuffleboards og avslappende lenestoler i skinn, som er perfekt for å se de største fotballkampene.

Obs! Shuffleboard tilgjengelig til kun drop-ins pga. restriksjoner.

Om shuffleboards

Selskapslokaler

Vårt selskapslokale på toppen er dedikert til private fester og arrangementer. Selskapslokalet er tilgjengelig for bestillinger av både større og mindre arrangementer, møter eller eventer.

Om selskapslokaler

 

Vi har livemusikk hver uke, fantastisk gastropubmat, mer enn tjue øl på fat og mange flere på flaske, en misunnelsesverdig whiskysamling, uteservering OG en superhyggelig betjening. Hva mer kan du ønske? Kom og besøk oss.

Book bord

Les viktig informasjon før du kommer på besøk.

Oversiktsbilde av Kar Johan og utsiden av The Scotsman.

Bli en del Team Scotsman

Ingen ledige stillinger for øyeblikket. Men vi tar imot åpne søknader hvis du er interessert i å bli en del av den fine gjengen vår.

Åpen søknad