Drikke

Hoved bar i første etasje
Hoved bar i første etasje

Drikke

På Scotsman har vi flere barer et rikt utvalg av drinker på drikkemenyen vår. Vi er spesielt glad i øl og har et mangfoldig utvalg i alle varianter og som ekte skotter har vi selvsagt et godt utvalg av skotsk whiskey.

Whiskey + Øl = Skål

Flere barer og et rikt utvalg

På Scotsman har vi flere barer et rikt utvalg av drinker på drikkemenyen vår. Hovedbaren er stor og ligger rett på innsiden i det du trer inn hoveddøren. Her ønsker vi deg et varmt velkommen inn og våre flinke bartender sørger for godt påfyll i glasset.

På Scotsman er vi særs glade i øl og har et rikt utvalg av øl i alle varianter. Fyldig som lett. Surt som søtt. Vi har øl på fat, boks og flaske. Våre kunnskapsrike bartendere bruker mye tid på smaking og er godt trent i ølfaget. Vi har flere øleksperter på huset og guider deg gjerne igjennom ulike smaker og øltyper. Det er viktig for oss å støtte lokale bryggerier. Med 20 ulike ølsorter på fat i hovedbaren har vi et bredt utvalg. Både for de som ønsker å teste nye øltyper og for de som liker de gamle gode. Seks av tappene er forbeholdt mikrobryggerier. Disse bytter vi jevnlig ut.

Som ekte skotter har vi selvsagt et godt utvalg av skotsk whisky. Scotch whisky, som hovedsak lages på malt bygg. I fremstillingen av Scotch whisky lar skottene røyken sige gjennom kornet når det røykes. Dette etterlater en røyket smak på whiskyen. Skottene destillerer også whiskyen to ganger mens den i Irland destilleres 3 ganger. Våre bartendere har god kjennskap og kan sin whisky, spør oss gjerne så deler vi av vår kunnskap. Cheers!

Drikkemeny

Meny laster