Laster Arrangementer

08

sep

Karaoke NM Finale 2023 – fredag/Lørdag!

Karaoke NM-logo med en jente som holder en mikrofon i bakgrunnen

Detaljer

The Scotsman Pub

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

08 sep. 17:00 - 03:00

100kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Velkommen til Karaoke NM hos oss!

Bli med oss for en spennende helg med musikalsk talent og underholdning under den norske Karaokefinalen 2023, som finner sted den 8. og 9. september! Gjør deg klar til å bli fortryllet av de melodiøse stemmene og elektriske opptredenene til våre talentfulle deltakere, mens de konkurrerer om den prestisjetunge tittelen som karaoke-mester.

Fredag 8. september: Vi starter festlighetene kl. 17:00 når vi åpner dørene til 3. etasje, og legger dermed scenen for en uforglemmelig kveld. Spenningen bygger seg opp kl. 18:00 når første runde for soloprestasjoner går i gang. Når klokken slår 21:00, tar duett-kategorien senterstadiet med finalerunde 1 for duetter, som garantert vil imponere deg. Og når natten fortsatt er ung, slutter deg til oss kl. 23:00 for en elektrifiserende etterfest som strekker seg over 2. og 3. etasje – den perfekte muligheten til å danse, mingle og feire de utrolige talentene som blir vist frem.

Lørdag 9. september: Feiringen fortsetter på lørdag, med start kl. 14:00 når dørene til 3. etasje åpner på nytt. Kl. 15:00 kan du forvente deg spennende opptredener i finalerunde 2 for duetter, etterfulgt av soloprestasjonene som tar rampelyset i finalerunde 2 kl. 17:00. Når solen går ned, øker spenningen for den store superfinalen kl. 21:00 på 3. etasje. Og spenningen stopper ikke der – bli med oss kl. 23:00 for en livlig etterfest som strekker seg over 2. og 3. etasje, slik at du kan nyte den livlige atmosfæren og mingle med andre musikkentusiaster.

Billettinformasjon: Sikre plassen din på denne episke oppvisningen av vokal dyktighet ved å skaffe billettene dine på forhånd. Billettsalget starter i august via The Scotsman nettside. Ikke gå glipp av sjansen til å være vitne til de ekstraordinære prestasjonene som vil utfolde seg over disse to dagene.

Ytterligere detaljer: For å sikre alles nytelse, har vi organisert Phillip Alexander som den karismatiske karaokeverten både på fredag og lørdag. Vennligst merk at arrangementet er åpent for de som er 20 år og eldre. Mens du nyter musikken, kan du nyte et utvalg av drikkevarer og deilige godbiter tilgjengelig à la carte i baren. Husk at det ikke er noen plikt til å spise – nyt kvelden slik det passer deg best.

Del:
Copied to clipboard