Laster Arrangementer

10-12

nov

Livemusikk / Alex & Pete

Alex og Pete, livemusikk på The Scotsman

Detaljer

The Scotsman Pub

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

10 - 12 nov. 22:30 - 03:00

Alex & Pete – Oslo Gutta!

Alex & Pete kommer tilbake til The Scotsman og vi gleder oss MASSE! Den oslobaserte duoen Alex & Pete så dagens lys på jam på Josefines vertshus i Oslo da de gjorde sin versjon av Hoffmaestros «Highwayman». Duoen består av Alexander på gitar og vokal, og Petter på vokal. De to kompisene har spilt sammen i ca 6 år og de har for det meste jobbet med å lage originale covere av kjente og ukjente låter, men har også begynt å arbeide med eget materiale.

Musikken til Alex&Pete har base i pop, men springer ut i diverse andre sjangere i tillegg. Stemmene til gutta er ulike, men samkjørte og dynamiske, og harmonerer på en helt egen måte. Alexander har bakgrunn fra musikklinja på Foss vgs og et år på musikklinja på NISS. Petter debuterte musikalsk i duoen da den ble til i 2014. Det var først da begge begynte å spille gitar at de fant ut at de skulle prøve å gjøre noe sammen. Jamscenen på Josefines Vertshus ble deres første opptreden som duo. Etter gode tilbakemeldinger fikk de en boost som gjorde at de vendte tilbake uke etter uke, noe som genererte spillejobber som til slutt har ført dem dit de er i dag, som eventmusikere.

Med erfaring fra mange forskjellige scener og eventer, alt i fra intime hjemmekonserter med 10 tilskuere til utesteder i Oslo, brylluper, stort event i London for Visma med 2000 i publikum, til konserter på Musikkfest Oslo, har de opparbeidet seg godt med erfaring på scenen. Målet for duoen er alltid å lage god stemning og underholdning for de som hører på.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve deres liveopptreden denne helgen 10 og 11 november på THE SCOTSMAN! Dans og glede venter! 🎶

Klikk her for å se hele livemusikkoversikten

Del:
Copied to clipboard