Laster Arrangementer

17-21

okt

Livemusikk / Gil Edwards

Gil Edwards, livemusikk på The Scotsman

Detaljer

The Scotsman Pub

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

17 - 21 okt. 22:30 - 02:30

Gil Edwards

Gil Edwards er født og oppvokst i Medford, Oregon. Mens han spilte i Seattle møtte han noen norske musikere som førte til at han kom til Norge, for å prøve lykken. Nå har han jobbet og turnert i Norge siden 1983. I 1981 kom han til Skandinavia, og ble ansatt som Marius Müller’s bass gitarist. I 1983 ble han tilbudt en jobb i husbandet på Sardine’s på Oslo, Norges hot spots.

Han har alltid vært en låtskriver, og det varte ikke lenge før han fant noen partnere til å skrive med. I 1999 ga han ut sitt første album, som solgte rundt 10 000 eksemplarer i Norge og 3000 i Danmark. En grei start for en god gammel gutt fra Oregon. Senere i 2004 spilte han inn sitt andre album «Mayday».

Med resterende tro mot sine tradisjonelle røtter, skyver Gil Edwards grenser med uncompromizing tekster og modig gitarlyd. Gil’s evne til å fange unnvikende følelser og opplevelser i hans sanger har alltid satt ham fra hverandre som en artist. Hans alvorlig emotive stemme mot søtere varmere vokalharmonier gir sangene hans en subtil form for makt.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Gil Edwards, live denne uken på THE SCOTSMAN!

Klikk her for å se hele livemusikkoversikten

Del:
Copied to clipboard