Selskapslokaler

Oppsett av bord til arrangementer hos the scotsman
Oppsett av bord til arrangementer hos the scotsman

Selskapslokaler

Leie selskapslokale midt i Oslo sentrum til julebord, konferanser og bursdager

Er du ute etter det perfekt selskapslokale midt i Oslo? Da har du så absolutt kommet til rett sted.

I 4 etasje på Scotsman har vi et stort lokalet som egner seg til private fester og lukkede arrangementer. Vi skaper den rette rammen for ditt arrangement. Bursdag, julebord, kick off, konferanse. Anledningene er mange, vi har lokalet.

På Scotsman hjelper vi deg å skreddersy for ditt arrangement. Lite som stort. Firmafest så vel som nyttårsfest.

Vi tilpasser og legger i det lille ekstra så du skal bli fornøyd. Kjøkkenet tilbyr kortreist, spennende og smakfull mat, og vi lover alle gjester blir mette. Selskapslokale har selvsagt en egen bar, og vi stiller med våre kyndige bartendere. Her skal ingen struper være  tørste.

Selskapslokale er stort og har topp moderne teknisk utstyr. I lokalet er det plass til 150 gjester. Her finnes tilkoblingsmuligheter og supert lydsystem tilgjengelig. Selskapslokale har en privat uteservering med separat inngang. Lokalt er helt privat, så her kan du kneppe opp skjorta og løsne på slipset. Festlokalet har egne toaletter og egen uteservering for de som vil ha litt luft. Selskapslokale har en egen privat inngang, fullstendig avskåret fra resten av Scotsman. Så her er det bare å feste til langt inn i morgentimene. Er du på utkikk etter et større selskapslokale? Vi kan åpne opp slik at du kan leie to etasjer. Da har vi kapasitet til å huse 250 gjester.

Vi hjelper deg selvsagt med alt av planlegging. Vi stiller med musikk, artister og Dj’s. Trenger du en komiker ordener vi det, eller kanskje en karaokevert? Du er i de beste hender. Sist men ikke minst vi hjelper de gå pynte festlokalet slik at det blir slik du ønsker deg.

Matmenyer

Vi har satt sammen en fristende meny vi tilbyr større selskaper ved forhåndsbestilling:

Alle forespørsler er uforpliktende!

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer!