Selskapslokaler

Selskapslokaler til arrangementer

Fester og lukkede eventer

Det perfekte selskapslokalet for større selskap, møter og eventer. Privat rom med moderne teknisk utstyr midt på Karl Johan for inntil 150 personer. Alt av tilkoblingsmuligheter og et state-of-the-art lydsystem er tilgjengelig, i tillegg til privat uteservering og separat inngang.

Det gamle Rikstotorommet ble renovert i januar 2016 og er i dag et lyst og flott selskapslokale. Her kan du ha sittende bankett for opp til 100 personer, eller stående passiar for opp til 150 personer. I dette lokalet arrangerer vi alt fra julebord til konferanser og bursdager.

Eventlokalet er helt privat. Det er adgang til egne toaletter, egen uteservering for røykere og andre som trenger luft, i tillegg til egen bar med alle fasiliteter.

Det er i tillegg mulig å få egen privat inngang, slik at selskapet er fullstendig avskåret fra resten av huset. Om ønskelig, er det også mulig å åpne opp for adkomst til klubben i etasjen under, eller puben i første etasje. Har du et stort event kan vi enkelt gjøre det til en toetasjes affære.

Som dere alle vet så må vi tilpasse oss etter de gjeldene retningslinjene på grunn av koronaepidemien.

Tilgjengelig utstyr

Etasjen er utstyrt med det siste innen lydanlegg, touchskjermer, prosjektorer, lerret, Wi-Fi, tilgang til vår Spotify, lysanlegg og mikrofoner. Alt er inkludert i leien av rommet.

Er du interessert i å leie selskapslokalet til ditt neste event kan du kontakte oss på mail.